Κάλεσμα διάσωσης της Αδελφότητας Σερβιανιτών

Την Κυριακή 1-7-2018 Καλούνται όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι της Αδελφότητας Σερβιανιτών σε οργανωτική συνάντηση  με στόχο την επαναδραστηριοποίηση της Αδελφότητας Σερβιανιτών και την από  κοινού διοργάνωση του πανηγυριού της Αγίας Παρασκευής.

Γενική συνέλευση μελών και φίλων.

  Η ομάδα ποδοσφαίρου των Σερβιανών, Α.Ο. Θρίαμβος, έχει ιδρυθεί το έτος 1981, συμπληρώνοντας πάνω 30 χρόνια ιστορίας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Ν. Ιωαννίνων. Την τελευταία πενταετία έκανε αισθητή την παρουσία της στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία του νομού, με αποκορύφωμα την εξαιρετική της πορεία τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όπου κατέκτησε το νταμπλ: πρωτάθλημα και κύπελλο,...
Read More

Θρίαμβος Σερβιανών – Φιλέλληνες Πέτα

Την Τετάρτη 11-4-2018 (16:00)  η ομάδα του  Θριάμβου Σερβιανών   σε αγώνα (νοκ άουτ) για το  κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας επιβλήθηκε των  Φιλελλήνων  του  Πέτα με σκορ 2-0 και  προκρίθηκε στον επόμενο γύρο. Αντίπαλός της (πάλι εντός έδρας) θα είναι ο Νέος Αμφίλοχος που κέρδισε τον Τηλυκράτη (Λευκάδας) 4-5 στα  πέναλτι (2-2 κ. αγ. παράτ.)

Μουσιωτίτσα – Θρίαμβος Σερβιανών

Το Σάββατο 14-4-2018 η  ομάδα του Θριάμβου Σερβιανών  θα αντιμετωπίσει  την Μουσιωτίτσα εκτό.ς έδρας. Διαιτητής  θα είναι  ο  κ. Μπούμπας (κ. Τσάντας & κ. Πάνος Σ.) Σε περίπτωση  νίκης  ο  Θρίαμβος Σερβιανών εξασφαλίζει  και μαθηματικά τον τίτλο του  Πρωταθλητή της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Θρίαμβος Σερβιανών – Φιλέλληνες Πέτα (Προκ. Κύπ. Ερ.. Ελλάδας)

Την Τετάρτη 11-4-2018 (16:00)  η ομάδα του  Θριάμβου Σερβιανών  δίνει τον πρώτο αγώνα (νοκ άουτ) για πρόκριση στον επόμενο  γύρο του  κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας με την ομάδα  των  Φιλελλήνων  του  Πέτα. Το Πέτα ηττήθηκε στα πέναλτι από την ομάδα του Ξηροβουνίου, αλλά συμμετέχει ως φιναλίστ, λόγω μη συμμετοχής της κυπελλούχου  ομάδας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον...
Read More